Blog
Smažené nudle Pancit Bihon
Pancit Bihon nebo Pancit Guisado jsou Filipínské smažené nudle které si určitě zamilujete pro svou jednoduchou přípravu a skvělou chuť.
Fenomén Sriracha
V současnosti jedna z nejoblíbenějších chilli omáček na světě. Recept na domácí Srirachu!
Smažené nudle Pad Thai
Pad thai, phat thai nebo phad thai jsou smažené rýžové nudle, v Thajsku běžně prodávané na ulici, které si určitě zamilujete pro svou jednoduchou přípravu a skvělou chuť.
Miso zázrak
Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!
Thajská polévka Tom Yum
Polévka Tom yum se vyznačuje výraznou pikantně kyselou chutí a vůní po kořeními a bylinami, které jsou v polévce bohatě zastoupené.
Vše o Ústřicové omáčce
Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!
Vše o sójové omáčce
Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.
Vše o rýži
Všichni milujeme rýži. V tomto článku se koukneme na prémiové druhy jako je Jasmínová a Basmati rýže.
Vše o octu
Kde se vzal ocet? Jaké jsou typické octy v Asii a jak se používají?
Bujóny
Všichni bujóny známe ale opravdu víme jak se používají ty Asijské?