Blog


Recept na Dal Palak

Recept na Dal Palak

Vyzkoušejte recept na Daal Palak,lahodnou kombinaci čočky a špenátu, která vás zahřeje a potěší svou vyváženou chutí!


Recept na Palak Paneer

Recept na Palak Paneer

Připravte si doma vynikající Palak Paneer a objevte lahodnou kombinaci špenátu a sýra v indickém stylu!


Recept na Matar Paneer

Recept na Matar Paneer

Vyzkoušejte skvělý recept na Matar Paneer,lahodný indický pokrm, který vás zahřeje a nadchne svou chutí!


Recept na Aloo Choley

Recept na Aloo Choley

Pojďme si připravit recept na Aloo Choley lahodné indické jídlo z brambor a cizrny, plné koření a chutí, které vás přenese přímo do srdce Indie!


Recept na Delhi Dal Makhani

Recept na Delhi Dal Makhani

Uvařte si Delhi Dal Makhani krémovou indickou specialitu z černé čočky a fazolí, vařenou s aromatickými kořeními a smetanou pro nezapomenutelnou chuť!


Recept na Dal Tadka

Recept na Dal Tadka

Punjabi Choley s Tadka je lahodné indické kari s cizrnou, které si snadno připravíte doma a užijete si pravou chuť Indie.


Fenomén Sriracha

Fenomén Sriracha

V současnosti jedna z nejoblíbenějších chilli omáček na světě. Recept na domácí Srirachu!


Smažené nudle Pancit Bihon

Smažené nudle Pancit Bihon

Pancit Bihon nebo Pancit Guisado jsou Filipínské smažené nudle které si určitě zamilujete pro svou jednoduchou přípravu a skvělou chuť.


Smažené nudle Pad Thai

Smažené nudle Pad Thai

Pad thai, phat thai nebo phad thai jsou smažené rýžové nudle, v Thajsku běžně prodávané na ulici, které si určitě zamilujete pro svou jednoduchou přípravu a skvělou chuť.


Miso zázrak

Miso zázrak

Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!


Thajská polévka Tom Yum

Thajská polévka Tom Yum

Polévka Tom yum se vyznačuje výraznou pikantně kyselou chutí a vůní po kořeními a bylinami, které jsou v polévce bohatě zastoupené.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!


Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o rýži

Vše o rýži

Všichni milujeme rýži. V tomto článku se koukneme na prémiové druhy jako je Jasmínová a Basmati rýže.


Vše o octu

Vše o octu

Kde se vzal ocet? Jaké jsou typické octy v Asii a jak se používají?


Bujóny

Bujóny

Všichni bujóny známe ale opravdu víme jak se používají ty Asijské?

Expedujeme do 24 hod.

Expedujeme do 24 hod.

Zboží skladem objednané do 12H v pracovní den zpravidla expedujeme ve stejný den. Objednávky po 12H případně o víkendu a svátcích jsou expedovány následující pracovní den.