U nás především netradiční druhy octů používané zejména v asijských kuchyních.

Rychlé info
Sladový ocet 500 ml

Sladový ocet 500 ml

Počet hvězdiček je 1 z 5
Skladem
43 Kč (8,60 Kč/100 ml)
Min.Trvanlivost 02/2024
Přírodní sladový ocet Ottogi je založen na ječmeni. Tento ocet je méně ostrý než bílý přírodní ocet.
Rychlé info
Jablečný ocet 500 ml

Jablečný ocet 500 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
56 Kč (11,20 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 0 g
Min.Trvanlivost 12/2023
Sacharidy 100 g 3 g
Tuky 100 g 0 g
Jablečný ocet se vyrábí fermentací a tradiční výroba trvá přibližně měsíc
Rychlé info
Rýžový Ocet z Hnědé Rýže 500 ml

Rýžový Ocet z Hnědé Rýže 500 ml

Není skladem
44 Kč (8,80 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 0 g
Min.Trvanlivost 10/2023
Sacharidy 100 g 5 g
Tuky 100 g 0 g
Výborný k přípravě sushi, přípravu zálivky a marinád na maso a ryby.
Rychlé info
Rýžový Ocet 500 ml

Rýžový Ocet 500 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
64 Kč (12,80 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 0 g
Min.Trvanlivost 05/2024
Sacharidy 100 g 0,1 g
Tuky 100 g 0 g
Výborný k přípravě sushi, přípravu zálivky a marinád na maso a ryby.

Vše o octu

Vše o octu

Kde se vzal ocet? Jaké jsou typické octy v Asii a jak se používají?