Nejen asijské octy - Kuchyně - Celý svět
U nás především netradiční druhy octů používané zejména v asijských kuchyních.
![Ottogi Jablečný ocet 500 ml](https://chut-asie.s10.cdn-upgates.com/_cache/c/f/cfa1fdae02e6b5b81b73d21c14dfc4d5-ottogi-jablecny-ocet-500-ml.jpg)
Ottogi Jablečný ocet 500 ml
Skladem
59 Kč
(11,80 Kč/100 ml)
52,68 Kč bez DPH
52,68 Kč bez DPH
Jablečný ocet se vyrábí fermentací a tradiční výroba trvá přibližně měsíc
![Ottogi Sladový ocet 500 ml](https://chut-asie.s10.cdn-upgates.com/_cache/f/e/fececacb3174038805ba502c8bf0237d-ottogi-sladovy-ocet-500-ml.jpg)
Ottogi Sladový ocet 500 ml
Skladem
41 Kč
(8,19 Kč/100 ml)
36,61 Kč bez DPH
36,61 Kč bez DPH
Přírodní sladový ocet Ottogi je založen na ječmeni. Tento ocet je méně ostrý než bílý přírodní ocet.
Zajímavosti
![Vše o octu](https://chut-asie.s10.cdn-upgates.com/_cache/e/2/e20e0cf8b6cb86e38808df07af791bfe-vinegar-bottle-2.jpg)
Vše o octu
Kde se vzal ocet? Jaké jsou typické octy v Asii a jak se používají?