Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Rychlé info
Marináda Teriyaki Lee Kum Kee  200 ml

Marináda Teriyaki Lee Kum Kee 200 ml

Není skladem
67 Kč (33,50 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 2,2 g
Min.Trvanlivost 12/2021
Sacharidy 100 g 42 g
Tuky 100 g 0,5 g
Tradiční Teriyaki marináda od firmy Lee Kum Kee
Rychlé info
Hoisin omáčka Flying Goose 200 ml

Hoisin omáčka Flying Goose 200 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
67 Kč (33,50 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 2 g
Min.Trvanlivost 10/2022
Sacharidy 100 g 40 g
Tuky 100 g 2 g
Thajská Hoisin omáčka Flying Goose
Rychlé info
Rybí omáčka King Lobster 200 ml

Rybí omáčka King Lobster 200 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
47 Kč (23,50 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 8 g
Min.Trvanlivost 07/2022
Sacharidy 100 g 8 g
Tuky 100 g 0 g
Thajská rybí omáčka King Lobster

Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!