Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Rychlé info M.Trv. 06/2023
Mang Tomas Univerzální omáčka ostrá 330 g

Mang Tomas Univerzální omáčka ostrá 330 g

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
68 Kč (20,60 Kč/100 g)
59,13 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 0 g
Sacharidy 100 g 25 g
Tuky 100 g 2 g
Tradičně se tato omáčka používá k Filipínském pokrmu lechon.
Rychlé info M.Trv. 11/2023
Mang Tomas Univerzální omáčka 330 g

Mang Tomas Univerzální omáčka 330 g

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
73 Kč (22,12 Kč/100 g)
63,48 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 0 g
Sacharidy 100 g 25 g
Tuky 100 g 2 g
Tradičně se tato omáčka používá k Filipínském pokrmu lechon.

Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!