Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Rychlé info
Sladká sojová omáčka Ketjap Manis 500 ml

Sladká sojová omáčka Ketjap Manis 500 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
56 Kč (11,20 Kč/100 ml)
48,70 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2,9 g
Min.Trvanlivost 09/2023
Sacharidy 100 g 42 g
Tuky 100 g 0,7 g
Speciální druh sladké indonéské sojové omáčky
Rychlé info
Sladká Sojová Omáčka Ketjap Manis 750 ml

Sladká Sojová Omáčka Ketjap Manis 750 ml

Není skladem
116 Kč (15,46 Kč/100 ml)
100,87 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2,9 g
Min.Trvanlivost 11/2022
Sacharidy 100 g 42 g
Tuky 100 g 0,7 g
Speciální druh sladké indonéské sojové omáčky

Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!