Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Rychlé info
Sojová omáčka houbová 500 ml

Sojová omáčka houbová 500 ml

Skladem
115 Kč (23 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 6,1 g
Min.Trvanlivost 05/2022
Sacharidy 100 g 36 g
Tuky 100 g 0,5 g
Čínská sojová omáčka Lee Kum Kee houbová.
Rychlé info
Ústřicová omáčka 600 ml

Ústřicová omáčka 600 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
138 Kč (23 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 0,7 g
Min.Trvanlivost 06/2023
Sacharidy 100 g 16 g
Tuky 100 g 0 g
Thajská ústřicová omáčka Maekrua.
Rychlé info
Sojová omáčka světlá 500 ml

Sojová omáčka světlá 500 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
110 Kč (22 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 7,7 g
Min.Trvanlivost 06/2022
Sacharidy 100 g 14 g
Tuky 100 g 0,5 g
Čínská sojová omáčka Lee Kum Kee světlá.
Rychlé info
Sojová omáčka tmavá 500 ml

Sojová omáčka tmavá 500 ml

Skladem
118 Kč (23,60 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 6,1 g
Min.Trvanlivost 01/2023
Sacharidy 100 g 31 g
Tuky 100 g 0,5 g
Čínská sojová omáčka Lee Kum Kee tmavá.

Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!