Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Rychlé info -14% Pomozte nám neplýtvat M.Trv. 04/2023
Lee Kum Kee Sojová Omáčka Sladká 207 ml

Lee Kum Kee Sojová Omáčka Sladká 207 ml

Poslední kusy skladem!
85 Kč 99 Kč (41,06 Kč/100 ml)
73,91 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 5,3 g
Sacharidy 100 g 47 g
Tuky 100 g 0,5 g
Čínská sojová omáčka Lee Kum Kee sladká.
Rychlé info M.Trv. 09/2023
Lee Kum Kee Marináda Teriyaki 200 ml

Lee Kum Kee Marináda Teriyaki 200 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Poslední kusy skladem!
90 Kč (45 Kč/100 ml)
78,26 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2,2 g
Sacharidy 100 g 42 g
Tuky 100 g 0,5 g
Tradiční Teriyaki marináda od firmy Lee Kum Kee
Rychlé info M.Trv. 10/2024
Silver Swan Sojová omáčka 1 l

Silver Swan Sojová omáčka 1 l

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
104 Kč (10,40 Kč/100 ml)
90,43 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 4 g
Sacharidy 100 g 8 g
Tuky 100 g 0,5 g
Skvělá filipínská sójová omáčka občas nazývaná také Toyo.
Rychlé info M.Trv. 04/2024
Lee Kum Kee Sojová omáčka světlá 500 ml

Lee Kum Kee Sojová omáčka světlá 500 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Poslední kusy skladem!
90 Kč (18 Kč/100 ml)
78,26 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 7,7 g
Sacharidy 100 g 14 g
Tuky 100 g 0,5 g
Čínská sojová omáčka Lee Kum Kee světlá.
Rychlé info M.Trv. 10/2024
Lee Kum Kee Sojová omáčka tmavá 500 ml

Lee Kum Kee Sojová omáčka tmavá 500 ml

Není skladem
101 Kč (20,20 Kč/100 ml)
87,83 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 6,1 g
Sacharidy 100 g 31 g
Tuky 100 g 0,5 g
Čínská sojová omáčka Lee Kum Kee tmavá.

Fenomén Sriracha

Fenomén Sriracha

V současnosti jedna z nejoblíbenějších chilli omáček na světě. Recept na domácí Srirachu!


Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!