Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Rychlé info
Mang Tomas Univerzální omáčka 330 g

Mang Tomas Univerzální omáčka 330 g

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
53 Kč (16,06 Kč/100 g)
Bílkoviny 100 g 0 g
Min.Trvanlivost 06/2022
Sacharidy 100 g 25 g
Tuky 100 g 2 g
Tradičně se tato omáčka používá k Filipínském pokrmu lechon.
Rychlé info
Flying Goose Hoisin Omáčka 455 ml

Flying Goose Hoisin Omáčka 455 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
118 Kč (25,93 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 2 g
Min.Trvanlivost 04/2023
Sacharidy 100 g 40 g
Tuky 100 g 2 g
Thajská Hoisin omáčka Flying Goose
Rychlé info
Hoisin omáčka Flying Goose 200 ml

Hoisin omáčka Flying Goose 200 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
68 Kč (34 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 2 g
Min.Trvanlivost 03/2023
Sacharidy 100 g 40 g
Tuky 100 g 2 g
Thajská Hoisin omáčka Flying Goose

Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!