Originální asijské omáčky - Tuky 100 g - 2 g

Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Rychlé info M.Trv. 06/2025
Flying Goose Hoisin Omáčka 730 ml

Flying Goose Hoisin Omáčka 730 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
172 Kč (23,56 Kč/100 ml)
149,57 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2 g
Sacharidy 100 g 40 g
Tuky 100 g 2 g
Thajská Hoisin omáčka Flying Goose
Rychlé info M.Trv. 03/2025
Flying Goose Hoisin Omáčka 455 ml

Flying Goose Hoisin Omáčka 455 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
118 Kč (25,93 Kč/100 ml)
102,61 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2 g
Sacharidy 100 g 40 g
Tuky 100 g 2 g
Thajská Hoisin omáčka Flying Goose
Rychlé info M.Trv. 05/2025
Flying Goose Hoisin omáčka 200 ml

Flying Goose Hoisin omáčka 200 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
64 Kč (32 Kč/100 ml)
55,65 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2 g
Sacharidy 100 g 40 g
Tuky 100 g 2 g
Thajská Hoisin omáčka Flying Goose
Rychlé info M.Trv. 02/2025
Flying Goose Chilli omáčka Sriracha Black Out 455 ml

Flying Goose Chilli omáčka Sriracha Black Out 455 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Není skladem
193 Kč (42,41 Kč/100 ml)
167,83 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 3 g
Sacharidy 100 g 30 g
Tuky 100 g 2 g
Chcete pořádný kopanec? Zkuste tuto chilli omáčku Sriracha Blackout !
Rychlé info M.Trv. 11/2023
Mang Tomas Univerzální omáčka 330 g

Mang Tomas Univerzální omáčka 330 g

Počet hvězdiček je 5 z 5
Není skladem
73 Kč (22,12 Kč/100 g)
63,48 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 0 g
Sacharidy 100 g 25 g
Tuky 100 g 2 g
Tradičně se tato omáčka používá k Filipínském pokrmu lechon.

Fenomén Sriracha

Fenomén Sriracha

V současnosti jedna z nejoblíbenějších chilli omáček na světě. Recept na domácí Srirachu!


Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!