Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Rychlé info
Ústřicová omáčka Lee Kum Kee 907 ml

Ústřicová omáčka Lee Kum Kee 907 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
134 Kč (14,77 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 1,2 g
Min.Trvanlivost 09/2023
Sacharidy 100 g 27 g
Tuky 100 g 0 g
Čínská ústřicová omáčka Lee Kum Kee
Rychlé info
Marináda Teriyaki na kuře  410 ml

Marináda Teriyaki na kuře 410 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
99 Kč (24,14 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 3,3 g
Min.Trvanlivost 09/2023
Sacharidy 100 g 45 g
Tuky 100 g 0,5 g
Tradiční marináda na kuře.
Rychlé info
Hoisin omáčka Lee Kum Kee 397 g

Hoisin omáčka Lee Kum Kee 397 g

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
85 Kč (21,41 Kč/100 g)
Bílkoviny 100 g 1,7 g
Min.Trvanlivost 12/2023
Sacharidy 100 g 51 g
Tuky 100 g 1,2 g
Hoisin omáčka od Lee Kum Kee

Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!