Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Sladká sojová omáčka Ketjap Manis 750 ml

Skladem
Bílkoviny 100 g
2,9 g
Min.Trvanlivost
08/2021
Sacharidy 100 g
42 g
Tuky 100 g
0,7 g
98 Kč

Popis: Speciální druh sladké indonéské sojové omáčky

Kód produktu: BS16019

Výrobce: A-Merk

Sladká sojová omáčka Ketjap Manis 250 ml

Skladem
Bílkoviny 100 g
2,9 g
Min.Trvanlivost
04/2022
Sacharidy 100 g
42 g
Tuky 100 g
0,7 g
48 Kč

Popis: Speciální druh sladké indonéské sojové omáčky

Kód produktu: 8262

Výrobce: A-Merk

Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.

Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!