Pasta na Japonské Kari Kare Raisu je směs určená k přípravě tradičního japonského kari. Obsahuje pečlivě vybrané koření a ingredience pro autentickou chuť a vůni.
Používá se k vytvoření omáčky pro pokrm "Kare Raisu", který se tradičně podává s rýží. Hodí se k masu, zelenině nebo tofu a je ideální pro milovníky asijské kuchyně.
Složení: cibule, sójový olej, sůl, hnědý cukr, voda, zázvor, česnek, med, červené chilli, kvasnicový extrakt, hydrolyzovaný rostlinný protein (Sója, kukuřice), černý pepř, bylinky a koření, kmín, koriandr, kurkuma, kardamom, skořice, zvýrazňovač chuti: E635, regulátor kyselosti: E296.
Alergeny: Sója.
Návod na přípravu- Na středně rozpálenou pánev se lžící oleje přidejte 200g kuřecího nebo hovězího masa a 100g cibule vše nakrájené na malé kousky. Restujte 1 minutu. Přidejte 440ml vody, AHG pastu, 250g brambor a 100g mrkve, vše nakrájené na malé kousky. Vařte odkryté 15 minut. Zahustěte rozmíchanou moukou ve vodě a vařte dalších 5 minut dokud kari nezhoustne. Podávejte horké s rýží.
Nutriční hodnoty v 100 g
Energie (kJ) - 913 kJ
Energie (kcal) - 218 kcal
Tuky - 13 g z toho saturované 2,4 g
Sacharidy - 16 g z toho cukry 16 g
Bílkoviny - 4,8 g
Vláknina- 8,5 g
Sůl - 12,6 g
Recept na Japonské Kari Kare Raisu
Objevte tajemství tradičního japonského kari Kare Raisu! Naučte se jednoduchý recept na lahodný pokrm, který spojí exotické chutě s domácí pohodou.