Černé houby známé u nás jako jídášovo ucho jsou nepostradatelnou součástí asijské kuchyně. Před konzumací je nutná tepelná úprava.
Složení: Sušená černá houba
Návod k použití:
Namočíme do studené vody na 2-3 hodiny.
Odkrojíme tvrdé středy a přidáme do syrových zeleninových salátů, polévek, omáček, k masu, popřípadě k rýži. Maximální doba tepelné úpravy: 2 až 3 minuty.
Obsahují velké množství minerálních látek ( vápníku, hořčíku, fosforu, draslíku, sodíku a antioxidantů
( látky přispívající k čistění těla a zlepšení kvality vlasů, pleti, nehtů ). Tato houba je známá v číně více jak 300 let.
Je vyhledávána pro své léčivé účinky, vyhlazuje vrásky a používá se jako obklad při zánětech očí a krku a při léčéní hemeroidů,
při bolestech břicha, žaludku a zažívacích problémech. Zvyšuje imunitu organismu.
Kuchyně | |
---|---|
Balení | 50 g |
Min.Trvanlivost | 07/2025 |
S.P. | 39E |
Kompl. Balení ks | 20 |
EAN | 6920444297290 |
Země původu | |
Dietní omezení |