Základ Thajské kuchyně. Více
Červená kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Je pikantnější než zelená nebo žlutá varianta a je tedy vhodná především do pikantnějších jídel.
Složení: sušené červené chilli 28%, citronová tráva, česnek, sůl, šalotka, kaffir, galanga, koriandr, římský kmín.
Alergeny- koriandr, římský kmín
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 509 kJ
Energie (kcal)- 122 kcal
Tuky- 5,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,8 g
Sacharidy- 10 g z toho cukrů 4 g
Bílkoviny- 3,9 g
Vláknina- 9,1 g
Sůl - 11,7 g
Balení | 50 g |
---|---|
Bílkoviny 100 g | 3,9 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Bez přidaných konzervantů |
Energie kcal | 122 kcal |
Energie kJ | 509 kJ |
Kuchyně | Asijská, Thajská |
Min.Trvanlivost | 08/2023 |
Perfektní pro/ jako | Maso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 10 g |
Tuky 100 g | 5,4 g |
Vláknina 100 g | 9,1 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 13D |
Kompl. Balení ks | 24 |
EAN | 0084909002198 |