Základ mnoha asijských pokrmů. Více
Červená kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Červená kari pasta je pikantnější než zelená nebo žlutá varianta a je tedy vhodná především do pikantnějších delikates.
Složení: chilli, citronová tráva, česnek, sůl, galangal, šalotka, krevetová pasta, limetové listy, kmín.
Alergeny: korýši, ryby
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 400 kJ
Tuky- 1 g
Sacharidy- 16 g z toho cukrů 0 g
Bílkoviny- 3,5 g
Sůl - 13,3 g
Alergeny | Korýši, Ryby |
---|---|
Balení | 400 g |
Bílkoviny 100 g | 3,5 g |
Energie kJ | 400 kJ |
Kuchyně | Asijská, Thajská |
Min.Trvanlivost | 06/2022 |
Perfektní pro/ jako | Maso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 16 g |
Tuky 100 g | 1 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 3C |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8850030190620 |