Fermentované ančovičky populární především na Filipínách Více
Fermentované ančovičky populární především na Filipínách kde se používají jako dressing na saláty případně k dochucení pokrmů.
Složení: extrakt z fermentovaných ryb (Spratelloides gracilis) 50%, sůl, voda, regulátor kyselosti: E 330, zesilovač chuti: E621, konzervační látka: E211.
Alergeny: Ryby
Nutriční hodnoty v 100 g
Energie (kJ) - 221 kJ
Energie (kcal) - 53 kcal
Tuky - 0,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy - 3 g z toho cukry 0 g
Bílkoviny - 9,1 g
Sůl - 27,4 g
Balení | 310 ml |
---|---|
Bílkoviny 100 g | 9,1 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez sezamu, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 53 kcal |
Energie kJ | 221 kJ |
Kuchyně | Asijská, Filipínská |
Min.Trvanlivost | 09/2025 |
Sacharidy 100 g | 3 g |
Tuky 100 g | 0,4 |
Země původu | Filipíny |
S.P. | 8D |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 22392573054 |