Kokosový ocet je velmi oblíbený na Filipínách. Více
Kokosový ocet je vyrobený z kokosové vody která je fermentovaná. Je velmi oblíbený na Filipínách. Výborný v dipech, marinádách a mnoho dalších delikatesách.
Kokosový Ocet má zkalený bílý vzhled a jemnější chuť, než kvasný ocet. Používá se pro přípravu teplých pokrmu, marinád, dipů a polévek.
Složení: kyselost:4,5%, kokosový ocet 66,7% , voda, třtinový ocet 16,6%, barvivo:E150c, konzervant:E223 (siřičitan).
Uchovejte na suchém místě.
Alergeny: siřičitan
Tradičně se Sukang Paombong vyrábí z extrahované šťávy kokosové palmy, která je fermentována v hliněných nádobách po dobu šesti měsíců uprostřed slunce, větru a deště. Použitím vědeckých, hygienických a kvalitativně kontrolovaných fermentačních metod je dosáhnuto v našem Sukang Paombongu stejných přírodních kvalit v tradičním duchu. Sedimentové usazeniny jsou znakem, že ocet si zachoval všechny nutriční výživové hodnoty.
Balení | 750 ml |
---|---|
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez konzervantů, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez přidaného cukru, Bez přidaného glutamátu, Bez přidaných barviv, Bez ryb, Bez sezamu, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Nízký obsah tuku |
Kuchyně | Asijská, Filipínská |
Min.Trvanlivost | 02/2023 |
Země původu | Filipíny |
S.P. | 30C |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 4800405130984 |

Vše o octu
Kde se vzal ocet? Jaké jsou typické octy v Asii a jak se používají?