Sambal badjak je další skvělou kořenící pastou z Indonésie vyrobenou z červených chilli papriček. Vynikající je jako dip pro grilované jídlo, ale je také ideální pro obohacení polévek, hranolků a dušených pokrmů.
Složení: mleté red chilli 37%, mletá cibule ( siřičitan), cukr, hnědý cukr, slunečnicový olej, příchuť, česnek, konzervanty E202, E211, E260.
Alergeny- Siřičitany
Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladniččce.
Nutriční hodnoty na 100g
Energie (kJ)- 1434 kJ
Energie (kcal)- 343 kcal
Tuky- 17,8 g z toho saturované 1,96 g
Sacharidy- 40,4 g z toho cukrů 28,9 g
Bílkoviny- 3,7 g
Sůl - 4,70 g
David Sojka Ověřená recenze
KladySkvělé. Tak akorát pálivé. Velmi specifická chuť, mnohem lepší než oelek.
Zápory