Jemně pikantní chilli pasta vyrobená z drcených chilli papriček, cibule, česneku a cukru. Extra pálivá varianta. Více
Sambal badjak je další skvělou kořenící pastou z Indonésie vyrobenou z červených chilli papriček. Vynikající je jako dip pro grilované jídlo, ale je také ideální pro obohacení polévek, hranolků a dušených pokrmů. Extra pálivá varianta.
Složení: mleté red chilli 45%, mletá cibule ( siřičitan), cukr, hnědý cukr, slunečnicový olej, příchuť, česnek, konzervanty E202, E211, E260.
Alergeny- Siřičitany
Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladniččce.
Nutriční hodnoty na 100g
Energie (kJ)- 1173 kJ
Energie (kcal)- 280 kcal
Tuky- 11,2 g z toho saturované 1,22 g
Sacharidy- 39,6 g z toho cukrů 28,8 g
Bílkoviny- 3,6 g
Sůl - 5,69 g