Římský kmín je jedním z nejstarších koření a byl již vysoce ceněn již v kuchyni starověkého Egypta. Více
Toto aromatické koření je důležitou součástí indické a asijské kuchyně a používá se v garam masala, madras, vindaloo a v dušených pokrmech, jako je korma. Chuťově je zcela rozdílný od klasického kmínu. Chuť lze popsat jako zemitá ořechová.
Balení | 100 g |
---|---|
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Kuchyně | Asijská, Indická |
Min.Trvanlivost | 01/2026 |
Země původu | Indie |
S.P. | 11A |
Kompl. Balení ks | 20 |
EAN | 5017689001674 |