M.Trv. 11/2024
Pasta z fermentovaných sojových bobů. Více
Pasta z fermetovaných sojových bobů pro přípravu Japonské polévky miso. Je vhodná jako univerzální dochucovadlo. Je výživná a obsahuje zdraví prospěšné látky. Vhodná pro zdravý životní styl.
Složení: voda, pšeničná mouka, sojové boby 23%, sůl, alkohol, koji (kropidlák rýžový).
Alergeny: sója, lepek
Návod na přípravu: Rozmíchejte v horké vodě.
Nutriční hodnoty 100 g
Energie - 599 kJ
Energie - 142 kcal
Tuky - 2 g z toho saturované 0 g
Sacharidy - 22 g z toho cukrů 11 g
Bílkoviny - 12 g
Sůl - 12 g
Alergeny | Obiloviny, Sója |
---|---|
Balení | 500 g |
Bílkoviny 100 g | 11 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezvaječné |
Energie kcal | 142 kcal |
Energie kJ | 599 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská, Korejská |
Min.Trvanlivost | 11/2024 |
Sacharidy 100 g | 22 g |
Tuky 100 g | 2 g |
Země původu | Jižní Korea |
S.P. | 24C |
Kompl. Balení ks | 24 |
EAN | 8801005140515 |
Miso zázrak
Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!