Novinka

BS16019

98 Kč

Není skladem Položka není v současnosti skladem. Bude naskladněna pravděpodobně během několika dní. Bližší informace o možnosti dodání získáte u prodejce.

Speciální druh sladké indonéské sojové omáčky Více >>

Ketjap manis je speciální druh výborné indonéské sojové omáčky, která se vyznačuje tím, že se vyrábí ze soji a cukru, takže je nasládlá a hustá.

Složení: voda, cukr, sůl, sójová hydrolyzovaná bílkovina, barvivo E150C, zahušťovadla E407, E412, E466, regulátor kyselosti E330, konzervant E211, aroma, koření.

Alergeny- sója.

Nutriční hodnoty ve 100g

Energie (kJ)- 789 kJ

Energie (kcal)- 186 kcal

Tuky- 0,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g

Sacharidy- 42 g z toho cukrů 40 g

Bílkoviny- 2,9 g

Sůl - 2,33 g

Alergeny
Sója
Balení
750 ml
Bílkoviny 100 g
2,9 g
Dietní omezení
Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Nízký obsah tuku
Energie kcal
186 kcal
Energie kJ
789 kJ
Kuchyně
Asijská, Indonéská
Min.Trvanlivost
25/06/2021
Sacharidy 100 g
42 g
Tuky 100 g
0,7 g
Země původu
Nizozemí
Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.

Kontaktujte nás!