Jedna z celosvětově nejznámějších sojových omáček ve sladké verzi Více
Tradiční japonská sojová omáčka se vyrábí přírodním procesem vaření ze čtyř složek, sóji, pšenice, vody a soli. Tato sladká varianta se používá především k dochucení rýže k nakládání masa, do salátů, yakitori apod.
Složení: Cukr 36%, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), glukózový sirup, víno (oxid siřičitý), voda, sůl, výtažek z kvasnic.
Alergeny- sója, pšenice, siřičitany
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1101 kJ
Energie (kcal)- 260 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 57 g z toho cukrů 52 g
Bílkoviny- 4,3 g
Sůl - 7,1 g
Alergeny | Obiloviny, Sója, Siřičitany |
---|---|
Balení | 975 ml |
Bílkoviny 100 g | 4 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez vlčího bobu, Bezvaječné |
Energie kcal | 260 kcal |
Energie kJ | 1101 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská |
Min.Trvanlivost | 06/2021 |
Sacharidy 100 g | 57 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Země původu | Nizozemí |