Pasta z fermentovaných sojových bobů. Více
Pasta z fermetovaných sojových bobů pro přípravu Japonské polévky miso. Je vhodná jako univerzální dochucovadlo. Je výživná a obsahuje zdraví prospěšné látky. Vhodná pro zdravý životní styl.
Složení: voda, pšeničná mouka, sojové boby, sůl, alkohol, koji (kropidlák rýžový),konzervant E202 (sorban draselný), zvýrazňovač chuti E621 (glutaman sodný)
Alergeny: sója, lepek
Návod na přípravu: Zřeďte horkou vodou.
Nutriční hodnoty 100 g
Energie - 649 kJ
Energie - 155 kcal
Tuky - 1 g z toho saturované 0,2 g
Sacharidy - 21 g z toho cukrů 5,2 g
Bílkoviny - 12 g
Sůl - 10,4 g
Alergeny | Obiloviny, Sója |
---|---|
Balení | 500 g |
Bílkoviny 100 g | 12 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezvaječné |
Energie kcal | 155 kcal |
Energie kJ | 649 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská |
Min.Trvanlivost | 03/2022 |
Perfektní pro/ jako | Omáčku, Polévku |
Sacharidy 100 g | 24 g |
Tuky 100 g | 1 g |
Země původu | Jižní Korea |
S.P. | 26C |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8801301004146 |
Miso zázrak
Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!