Římský kmín je jedním z nejstarších koření a byl již vysoce ceněn již v kuchyni starověkého Egypta. Více
Toto aromatické koření, Shahi kala Jeera, je důležitou součástí indické a asijské kuchyně a používá se v garam masala, madras, vindaloo a v dušených pokrmech, jako je korma. Chuťově je zcela rozdílný od klasického kmínu. Chuť lze popsat jako podobnou anýzu mírně květinovou.
Země původu | Indie |
---|---|
Balení | 50 g |
Kuchyně | Asijská, Indická |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez měkkýšů, Bez mléka, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Bez siřičitanů |
Min.Trvanlivost | 08/2025 |
Kompl. Balení ks | 20 |
S.P. | 11A |
EAN | 5017689001674 |