Třtinový ocet je oblíbeným ve filipínské kuchyni Více
Třtinový ocet pochází z fermentované šťávy z cukrové třtiny a je oblíbeným kořením ve filipínské kuchyni. Ocet je vhodný jako koření polévek (například Sinigang), na přípravu dipů, například na siopao a na přípravu salátových dresingů.
Složení: kyselost: 5%, třtinový ocet 47% ,voda, 16,6%,barvivo:E150c,konzervant:E223 (siřičitan).
Alergeny: siřičitan
Uchovejte na suchém místě.
Balení | 1 l |
---|---|
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Kuchyně | Asijská, Filipínská |
Min.Trvanlivost | 02/2024 |
Země původu | Filipíny |
S.P. | 7C |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 4800405123665 |
Vše o octu
Kde se vzal ocet? Jaké jsou typické octy v Asii a jak se používají?