-16%
Základ Thajské kuchyně. Více
Zelená kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Zelená kari pasta na rozdíl od červené nebo žluté není tak pikantní.
Složení: čerstvé zelené chilli 33%, citronová tráva, česnek, sůl, šalotka, galanga, koriandr, kmín.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 483 kJ
Energie (kcal)- 116 kcal
Tuky- 6,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g
Sacharidy- 10 g z toho cukrů 5,4 g
Bílkoviny- 2,7 g
Sůl - 17,4 g
Balení | 50 g |
---|---|
Bílkoviny 100 g | 2,7 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Bez přidaných konzervantů |
Energie kcal | 116 kcal |
Energie kJ | 483 kJ |
Kuchyně | Asijská, Thajská |
Min.Trvanlivost | 09/2023 |
Perfektní pro/ jako | Maso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 10 g |
Tuky 100 g | 6,4 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 12D |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 084909005465 |