BS16039

9

26 Kč

Skladem Objednávky přijaté v pracovní dny do 12H expedujeme ve stejný den. Platí u objednaných položek které jsou skladem!

ks
Základ Thajské kuchyně. Více >>

Žlutá kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Žlutá kari pasta je vzhledem ke složení blíže indické kuchyni.

Složení: sušené červené chilli 20%, citronová tráva, česnek, sůl, šalotka, galanga, kurkuma, skořice, muškátový květ, koriandr, kmín.

Nutriční hodnoty ve 100g

Energie (kJ)- 568 kJ

Energie (kcal)- 136 kcal

Tuky- 4,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,6 g

Sacharidy- 15 g z toho cukrů 5 g

Bílkoviny- 3,6 g

Vláknina- 9,3 g

Sůl - 11,3 g

Balení
50 g
Bílkoviny 100 g
3,6 g
Dietní omezení
Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez konzervantů, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné
Energie kcal
136 kcal
Energie kJ
568 kJ
Kuchyně
Asijská, Thajská
Min.Trvanlivost
27/04/2021
Perfektní pro/ jako
Maso, Omáčku
Sacharidy 100 g
15 g
Tuky 100 g
4,8 g
Vláknina 100 g
9,3 g
Země původu
Thajsko
Kontaktujte nás!