BS16039

12 ks

26 Kč

Skladem Objednávky přijaté v pracovní dny do 12H expedujeme ve stejný den. Platí u objednaných položek které jsou skladem!

ks
Základ Thajské kuchyně. Více >>

Žlutá kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Žlutá kari pasta je vzhledem ke složení blíže indické kuchyni.

Složení: sušené červené chilli 20%, citronová tráva, česnek, sůl, šalotka, galanga, kurkuma, skořice, muškátový květ, koriandr, kmín.

Nutriční hodnoty ve 100g

Energie (kJ)- 568 kJ

Energie (kcal)- 136 kcal

Tuky- 4,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,6 g

Sacharidy- 15 g z toho cukrů 5 g

Bílkoviny- 3,6 g

Vláknina- 9,3 g

Sůl - 11,3 g

Země původu
Thajsko
Balení
50 g
Kuchyně
Asijská, Thajská
Perfektní pro/ jako
Maso, Omáčku
Sacharidy 100 g
15 g
Bílkoviny 100 g
3,6 g
Tuky 100 g
4,8 g
Vláknina 100 g
9,3 g
Energie kJ
568 kJ
Energie kcal
136 kcal
Dietní omezení
Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez konzervantů, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné
Min.Trvanlivost
20/04/2020
Kontaktujte nás!