Základ mnoha asijských pokrmů. Více
Žlutá kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Žlutá kari pasta je vzhledem ke složení blíže indické kuchyni.
Složení: sojový olej, šalotka, česnek, kmín, hořčice, zázvor, citronová tráva, chilli, krevetová pasta, sůl, koriandr.
Alergeny: sója, hořčice, korýši, ryby
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1217 kJ
Energie (kcal)- 291 kcal
Tuky- 22 g z toho nasycené mastné kyseliny 13 g
Sacharidy- 18 g z toho cukrů 6,2 g
Bílkoviny- 4,9 g
Sůl- 10,8 g
Alergeny | Hořčice, Korýši, Ryby, Sója |
---|---|
Balení | 400 g |
Bílkoviny 100 g | 4,9 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez konzervantů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez sezamu, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kJ | 1217 kJ |
Kuchyně | Asijská, Thajská |
Min.Trvanlivost | 03/2022 |
Perfektní pro/ jako | Maso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 18 g |
Tuky 100 g | 22 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 3C |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8850030190637 |