Maltóza se získávána ze sladu a proto je také nazývána jako sladový cukr. Maltóza nemá tak výraznou chuť jako řepkový nebo třtinový cukr. Díky tomu se přidává k dietním výrobkům, müsli jako sladidlo. V Číně se sladový cukr přidává k pečení pekařských výrobků jako jsou sušenky, chléb, krekry. Používá se také při výrobě sladkých sirupů.
Složení- rýže, voda, maltóza
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1498 kJ
Energie (kcal)- 385 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 88 g z toho cukrů 76,7 g
Bílkoviny- 0,1 g
Sůl - 0,02 g
Balení | 500 g |
---|---|
Bílkoviny 100 g | 0 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 385 kcal |
Energie kJ | 1498 kj |
Kuchyně | Asijská, Čínská |
Min.Trvanlivost | 06/2023 |
Sacharidy 100 g | 88 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Země původu | Čína |
S.P. | 18B |
Kompl. Balení ks | 36 |
EAN | 6907951165908 |