Originální Rybí omáčky - Bílkoviny 100 g - 11 g

Rybí omáčka vzniká fermentací ryb s mořskou solí. Využívá se jako ochucovadlo především v kuchyních Asie. S rybí omáčkou se nejčastěji setkáte v receptech filipínské, kambodžské, thajské, laoské a vietnamské kuchyni. Kromě využití při přípravě jídel se často používá i do asijských dipů.

Rychlé info M.Trv. 09/2025
Tiparos Rybí omáčka 720 ml

Tiparos Rybí omáčka 720 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
91 Kč (12,63 Kč/100 ml)
81,25 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 11 g
Sacharidy 100 g 8 g
Tuky 100 g 0 g
Thajská rybí omáčka Tiparos
Rychlé info M.Trv. 10/2025
Tiparos Rybí Omáčka 700 ml

Tiparos Rybí Omáčka 700 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Není skladem
71 Kč (10,14 Kč/100 ml)
63,39 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 11 g
Sacharidy 100 g 8 g
Tuky 100 g 0 g
Thajská rybí omáčka Tiparos