Rybí omáčka vzniká fermentací ryb s mořskou solí. Využívá se jako ochucovadlo především v kuchyních Asie. S rybí omáčkou se nejčastěji setkáte v receptech filipínské, kambodžské, thajské, laoské a vietnamské kuchyni. Kromě využití při přípravě jídel se často používá i do asijských dipů.

Rybí omáčka Squid 60 ml

Skladem
Sacharidy 100 g
3,4 g
Bílkoviny 100 g
10 g
Tuky 100 g
0g
Min.Trvanlivost
28/05/2020
19 Kč

Popis: Thajská rybí omáčka Squid

Kód produktu: 40516042

Výrobce: Squid

Rybí omáčka Squid 300 ml

Skladem
Sacharidy 100 g
3,4 g
Bílkoviny 100 g
10 g
Tuky 100 g
0g
Min.Trvanlivost
07/11/2020
51 Kč

Popis: Thajská rybí omáčka Squid

Kód produktu: 8141

Výrobce: Squid

Rybí omáčka King Lobster 200 ml

Skladem
Sacharidy 100 g
8 g
Bílkoviny 100 g
8 g
Tuky 100 g
0 g
Min.Trvanlivost
16/06/2020
44 Kč

Popis: Thajská rybí omáčka King Lobster

Kód produktu: 8125

Výrobce: King Lobster

Rybí omáčka Tiparos 720 ml

Skladem
Sacharidy 100 g
8 g
Bílkoviny 100 g
11 g
Tuky 100 g
0 g
Min.Trvanlivost
31/12/2020
79 Kč

Popis: Thajská rybí omáčka Tiparos

Kód produktu: 8190

Výrobce: Tiparos