Rybí omáčka vzniká fermentací ryb s mořskou solí. Využívá se jako ochucovadlo především v kuchyních Asie. S rybí omáčkou se nejčastěji setkáte v receptech filipínské, kambodžské, thajské, laoské a vietnamské kuchyni. Kromě využití při přípravě jídel se často používá i do asijských dipů.

Rybí omáčka Squid 700 ml

Skladem
Bílkoviny 100 g
10 g
Min.Trvanlivost
04/2021
Sacharidy 100 g
3,4 g
Tuky 100 g
0 g
74 Kč

Popis: Thajská rybí omáčka Squid 700ml

Kód produktu: 8240

Výrobce: Squid

Rybí omáčka Squid 300 ml

Skladem
Bílkoviny 100 g
10 g
Min.Trvanlivost
02/2022
Sacharidy 100 g
3,4 g
Tuky 100 g
0g
51 Kč

Popis: Thajská rybí omáčka Squid

Kód produktu: 8141

Výrobce: Squid

Rybí omáčka King Lobster 200 ml

Skladem
Bílkoviny 100 g
8 g
Min.Trvanlivost
12/2021
Sacharidy 100 g
8 g
Tuky 100 g
0 g
47 Kč

Popis: Thajská rybí omáčka King Lobster

Kód produktu: 8125

Výrobce: King Lobster

Rybí omáčka Tiparos 720 ml

Skladem
Bílkoviny 100 g
11 g
Min.Trvanlivost
12/2022
Sacharidy 100 g
8 g
Tuky 100 g
0 g
89 Kč

Popis: Thajská rybí omáčka Tiparos

Kód produktu: 8190

Výrobce: Tiparos