Originální Rybí omáčky - Dietní omezení - Bez siřičitanů

Rybí omáčka vzniká fermentací ryb s mořskou solí. Využívá se jako ochucovadlo především v kuchyních Asie. S rybí omáčkou se nejčastěji setkáte v receptech filipínské, kambodžské, thajské, laoské a vietnamské kuchyni. Kromě využití při přípravě jídel se často používá i do asijských dipů.

Rychlé info M.Trv. 10/2024
Kikkoman Hon Tsuyu omáčka 1 L

Kikkoman Hon Tsuyu omáčka 1 l

Počet hvězdiček je 5 z 5
Poslední kusy skladem!
354 Kč (35,40 Kč/100 ml)
316,07 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 4 g
Sacharidy 100 g 18 g
Tuky 100 g 0 g
Japonská omáčka hon tsuyu je kombinace mořských řas, sójové omáčky a rybího extraktu.
Rychlé info M.Trv. 05/2025
Squid Rybí Omáčka 700 ml

Squid Rybí Omáčka 700 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
83 Kč (11,85 Kč/100 ml)
74,11 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 10 g
Sacharidy 100 g 3,4 g
Tuky 100 g 0 g
Thajská rybí omáčka Squid 700ml