Originální Rybí omáčky - Energie kcal - 55 kcal

Rybí omáčka vzniká fermentací ryb s mořskou solí. Využívá se jako ochucovadlo především v kuchyních Asie. S rybí omáčkou se nejčastěji setkáte v receptech filipínské, kambodžské, thajské, laoské a vietnamské kuchyni. Kromě využití při přípravě jídel se často používá i do asijských dipů.

Rychlé info M.Trv. 05/2025
Squid Rybí Omáčka 700 ml

Squid Rybí Omáčka 700 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
83 Kč (11,85 Kč/100 ml)
74,11 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 10 g
Sacharidy 100 g 3,4 g
Tuky 100 g 0 g
Thajská rybí omáčka Squid 700ml
Rychlé info M.Trv. 01/2026
Squid Rybí omáčka 300 ml

Squid Rybí omáčka 300 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
52 Kč (17,33 Kč/100 ml)
46,43 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 10 g
Sacharidy 100 g 3,4 g
Tuky 100 g 0g
Thajská rybí omáčka Squid