Originální Rybí omáčky - Energie kJ - 326 kJ
Rybí omáčka vzniká fermentací ryb s mořskou solí. Využívá se jako ochucovadlo především v kuchyních Asie. S rybí omáčkou se nejčastěji setkáte v receptech filipínské, kambodžské, thajské, laoské a vietnamské kuchyni. Kromě využití při přípravě jídel se často používá i do asijských dipů.
Rychlé info
M.Trv. 01/2026
Tiparos Rybí Omáčka 700 ml
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
88 Kč
(12,57 Kč/100 ml)
78,57 Kč bez DPH
78,57 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 11 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 8 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Thajská rybí omáčka Tiparos
Rychlé info
M.Trv. 09/2025
Tiparos Rybí omáčka 720 ml
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
91 Kč
(12,63 Kč/100 ml)
81,25 Kč bez DPH
81,25 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 11 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 8 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Thajská rybí omáčka Tiparos