Originální Rybí omáčky - Kuchyně - Japonská
Rybí omáčka vzniká fermentací ryb s mořskou solí. Využívá se jako ochucovadlo především v kuchyních Asie. S rybí omáčkou se nejčastěji setkáte v receptech filipínské, kambodžské, thajské, laoské a vietnamské kuchyni. Kromě využití při přípravě jídel se často používá i do asijských dipů.
![Kikkoman Hon Tsuyu omáčka 1 L Kikkoman Hon Tsuyu omáčka 1 L](https://chut-asie.s10.cdn-upgates.com/_cache/c/9/c91591c837521e19008454dbb4277a50-kikkoman-hon-tsuyu-omacka-1-l.jpg)
Kikkoman Hon Tsuyu omáčka 1 l
Není skladem
354 Kč
(35,39 Kč/100 ml)
316,07 Kč bez DPH
316,07 Kč bez DPH
Japonská omáčka hon tsuyu je kombinace mořských řas, sójové omáčky a rybího extraktu.