Originální Rybí omáčky - Vláknina 100 g - 0 g
Rybí omáčka vzniká fermentací ryb s mořskou solí. Využívá se jako ochucovadlo především v kuchyních Asie. S rybí omáčkou se nejčastěji setkáte v receptech filipínské, kambodžské, thajské, laoské a vietnamské kuchyni. Kromě využití při přípravě jídel se často používá i do asijských dipů.
Rychlé info
M.Trv. 05/2025
Squid Rybí Omáčka 700 ml
Počet hvězdiček je 5 z 5
Poslední kusy skladem!
80 Kč
(11,42 Kč/100 ml)
71,43 Kč bez DPH
71,43 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 10 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 3,4 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Thajská rybí omáčka Squid 700ml
Rychlé info
M.Trv. 08/2025
Squid Rybí omáčka 300 ml
Počet hvězdiček je 5 z 5
Poslední kusy skladem!
53 Kč
(17,66 Kč/100 ml)
47,32 Kč bez DPH
47,32 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 10 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 3,4 g |
Tuky 100 g | 0g |
Thajská rybí omáčka Squid