Kvalitní ústřicové omáčky - Energie kJ - 419 kJ
Tradičně se ústřicová omáčka vyrábí pomalu se vařícími ústřicemi ve vodě, dokud se šťávy nedají karamelizovat do husté, hnědé, intenzivně ochucené omáčky. Dnes jsou často vyrobeny se základem cukru a soli a zahuštěné kukuřičným škrobem.
Rychlé info
M.Trv. 01/2026
Dek Som Boon Ústřicová omáčka Hustá 300 ml
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
91 Kč
(30,33 Kč/100 ml)
81,25 Kč bez DPH
81,25 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 0,6 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 24 g |
Tuky 100 g | 0,1 g |
Hustá ústřicová omáčka Dek Som Boon
Vše o Ústřicové omáčce
Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!