Kvalitní ústřicové omáčky - Energie kJ - 485 kJ
Tradičně se ústřicová omáčka vyrábí pomalu se vařícími ústřicemi ve vodě, dokud se šťávy nedají karamelizovat do husté, hnědé, intenzivně ochucené omáčky. Dnes jsou často vyrobeny se základem cukru a soli a zahuštěné kukuřičným škrobem.
Rychlé info
M.Trv. 05/2025
Dek Som Boon Ústřicová omáčka 5 L
Poslední kusy skladem!
692 Kč
(13,84 Kč/100 ml)
617,86 Kč bez DPH
617,86 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 1 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 28 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Thajská ústřicová omáčka Dek Som Boon.
Vše o Ústřicové omáčce
Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!