Kvalitní ústřicové omáčky - Sacharidy 100 g - 24 g
Tradičně se ústřicová omáčka vyrábí pomalu se vařícími ústřicemi ve vodě, dokud se šťávy nedají karamelizovat do husté, hnědé, intenzivně ochucené omáčky. Dnes jsou často vyrobeny se základem cukru a soli a zahuštěné kukuřičným škrobem.
Rychlé info
M.Trv. 01/2026
Dek Som Boon Ústřicová omáčka Hustá 300 ml
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
91 Kč
(30,33 Kč/100 ml)
81,25 Kč bez DPH
81,25 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 0,6 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 24 g |
Tuky 100 g | 0,1 g |
Hustá ústřicová omáčka Dek Som Boon
Vše o Ústřicové omáčce
Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!