Kvalitní ústřicové omáčky - Sacharidy 100 g - 28 g
Tradičně se ústřicová omáčka vyrábí pomalu se vařícími ústřicemi ve vodě, dokud se šťávy nedají karamelizovat do husté, hnědé, intenzivně ochucené omáčky. Dnes jsou často vyrobeny se základem cukru a soli a zahuštěné kukuřičným škrobem.
Rychlé info
M.Trv. 05/2025
Dek Som Boon Ústřicová omáčka 5 L
Poslední kusy skladem!
692 Kč
(13,84 Kč/100 ml)
617,86 Kč bez DPH
617,86 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 1 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 28 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Thajská ústřicová omáčka Dek Som Boon.
Vše o Ústřicové omáčce
Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!