Kvalitní ústřicové omáčky - Sacharidy 100 g - 30 g
Tradičně se ústřicová omáčka vyrábí pomalu se vařícími ústřicemi ve vodě, dokud se šťávy nedají karamelizovat do husté, hnědé, intenzivně ochucené omáčky. Dnes jsou často vyrobeny se základem cukru a soli a zahuštěné kukuřičným škrobem.
Rychlé info
M.Trv. 06/2025
Dek Som Boon Hustá ústřicová omáčka 1L
Počet hvězdiček je 5 z 5
Poslední kusy skladem!
173 Kč
(17,30 Kč/100 ml)
154,46 Kč bez DPH
154,46 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 0 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 30 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Hustá ústřicová omáčka Dek Som Boon
Vše o Ústřicové omáčce
Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!