Nová řada vynikajících čajů!

Proč právě čaje Golden Turtle?

Golden Turtle je známá svou rozmanitostí produktů. Všechny produkty jsou pečlivě vybírány a všechny jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin se skvělými chutěmi.
Pro tyto čaje používá Golden Turtle větší listy. Tyto listy jsou vynikající kvality a to je něco, co rozhodně můžete ochutnat! Velikost čajového lístku určuje rychlost uvolňování vůně, barvy a chuti. Čaje Golden Turtle mají komplexní a bohatou chuť s rafinovaným aromatem. Někdy vše, co potřebujete, je dobrý šálek čaje!

Zelený čaj je bohatý na antioxidanty, zejména katechiny, které mají řadu zdravotních výhod. Antioxidanty pomáhají chránit buňky před poškozením volnými radikály, které mohou přispívat k rozvoji chronických onemocnění, jako je rakovina, srdeční choroby a Alzheimerova choroba.

Zelený čaj také může pomoci zlepšit kognitivní funkce, snižovat hladinu cholesterolu, snížit riziko srdečních chorob a rakoviny a podporovat hubnutí. Je také dobrým zdrojem vitamínů a minerálů, včetně vitaminu C, vitaminu E, draslíku a hořčíku.

Zde je několik konkrétních zdravotních výhod pití zeleného čaje:

  • Zlepšení kognitivních funkcí: Zelený čaj může pomoci zlepšit paměť, koncentraci a rychlost myšlení. Studie na lidech ukázaly, že pití zeleného čaje může zlepšit výkon v testech paměti a pozornosti.
  • Snížení hladiny cholesterolu: Zelený čaj může pomoci snížit hladinu LDL cholesterolu, který je známý jako „špatný“ cholesterol. Studie na lidech ukázaly, že pití zeleného čaje může snížit hladinu LDL cholesterolu o 10-15 %.
  • Snížení rizika srdečních chorob: Zelený čaj může pomoci snížit riziko srdečních chorob, které jsou hlavní příčinou úmrtí ve světě. Studie na lidech ukázaly, že pití zeleného čaje může snížit riziko srdečních chorob o 10-20 %.
  • Podpora hubnutí: Zelený čaj může pomoci podpořit hubnutí. Studie na lidech ukázaly, že pití zeleného čaje může zvýšit metabolismus a pomoci spalovat kalorie.


 

4 důvody, proč vyzkoušet tuto novou řadu:
- Lahodné čajové variace
- Autentické vůně a chutě
- Pohodlné plechové balení
- Široký sortiment kvalitních čajů