Rybí omáčka vzniká fermentací ryb s mořskou solí. Využívá se jako ochucovadlo především v kuchyních Asie. S rybí omáčkou se nejčastěji setkáte v receptech filipínské, kambodžské, thajské, laoské a vietnamské kuchyni. Kromě využití při přípravě jídel se často používá i do asijských dipů.

Rychlé info
Rybí omáčka Squid 4,5 L

Rybí omáčka Squid 4,5 L

Není skladem
399 Kč
Bílkoviny 100 g 11 g
Min.Trvanlivost 05/2021
Sacharidy 100 g 2 g
Tuky 100 g 1 g
Thajská rybí omáčka Squid
Rychlé info
Rybí omáčka Squid 300 ml

Rybí omáčka Squid 300 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
51 Kč
Bílkoviny 100 g 10 g
Min.Trvanlivost 04/2022
Sacharidy 100 g 3,4 g
Tuky 100 g 0g
Thajská rybí omáčka Squid

Nevíte si rady?

Poradíme vám v několika jazycích. Rozumíme Česky, Anglicky, Slovensky a Cebuano.

Expedujeme do 24 hod.

Zboží skladem objednané do 12H v pracovní den zpravidla expedujeme ve stejný den. Objednávky po 12H případně o víkendu a svátcích jsou expedovány následující pracovní den.