Tradičně se ústřicová omáčka vyrábí pomalu se vařícími ústřicemi ve vodě, dokud se šťávy nedají karamelizovat do husté, hnědé, intenzivně ochucené omáčky. Dnes jsou často vyrobeny se základem cukru a soli a zahuštěné kukuřičným škrobem.

Rychlé info
Ústřicová omáčka Lee Kum Kee 510 mlÚstřicová omáčka Lee Kum Kee 510 ml

Ústřicová omáčka Lee Kum Kee 510 ml

Není skladem
71 Kč
Bílkoviny 100 g 1,2 g
Min.Trvanlivost 08/2022
Sacharidy 100 g 27 g
Tuky 100 g 0 g
Čínská ústřicová omáčka Lee Kum Kee

Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!

Nevíte si rady?

Poradíme vám v několika jazycích. Rozumíme Česky, Anglicky, Slovensky a Cebuano.

Expedujeme do 24 hod.

Zboží skladem objednané do 12H v pracovní den zpravidla expedujeme ve stejný den. Objednávky po 12H případně o víkendu a svátcích jsou expedovány následující pracovní den.