Zajímavosti a tipy z asijské kuchyně
Fenomén Sriracha
V současnosti jedna z nejoblíbenějších chilli omáček na světě. Recept na domácí Srirachu!
Miso zázrak
Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!
Vše o octu
Kde se vzal ocet? Jaké jsou typické octy v Asii a jak se používají?
Vše o rýži
Všichni milujeme rýži. V tomto článku se koukneme na prémiové druhy jako je Jasmínová a Basmati rýže.
Vše o sójové omáčce
Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.
Vše o Ústřicové omáčce
Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!