Nejen asijské Instantní omáčky

Ashoka Instantní Shahi Navratan Korma 280 g

Ashoka Instantní Matar Paneer (Tofu) 280 g

Ashoka Instantní Delhi Dal Makhani 280 g

Ashoka Instantní Baighan Bharta 280 g

Ashoka Instantní Palak Paneer (Tofu) 280 g

Ashoka Instantní Dum Aloo 280 g

Ashoka Instantní Paneer (Tofu) Makhani 280 g

Ashoka Instantní Aloo Matar 280 g

Ashoka Instantní Bombay Pav Bhaji 280 g

Ashoka Instantní Dal Tadka 280 g

Ashoka Instantní Saag Aloo 280 g

Ashoka Instantní Achari Aloo 280 g

Ashoka Instantní Chana Pulao 280 g

Ashoka Instantní Rajma Pulao 280 g

Ashoka Instantní Aloo Choley 280 g

Ashoka Instantní Bhindi Masala 280 g

Ashoka Instantní Punjabi Choley 280 g

Ashoka Instantní Dal Palak 280 g
Instantní omáčky s autentickou chutí Asie.
Články

Recept na Rajma Pulao
Rajma Pulao je tradiční indická pochoutka s moderním nádechem

Recept na Chana Pulao
Chana Pulao je tradiční pokrm s bohatou historií.

Recept na Dal Palak
Vyzkoušejte recept na Daal Palak,lahodnou kombinaci čočky a špenátu, která vás zahřeje a potěší svou vyváženou chutí!

Recept na Baighan Bharta
Zkuste náš rychlý recept na Baingan Bharta lahodnou a autentickou indickou pochoutku, kterou si zamilujete!

Recept na Palak Paneer
Připravte si doma vynikající Palak Paneer a objevte lahodnou kombinaci špenátu a sýra v indickém stylu!

Recept na Matar Paneer
Vyzkoušejte skvělý recept na Matar Paneer,lahodný indický pokrm, který vás zahřeje a nadchne svou chutí!

Recept na Paneer Makhani
Uvařme si společně lahodný paneer makhani, který potěší každého gurmána!

Recept na Aloo Choley
Pojďme si připravit recept na Aloo Choley lahodné indické jídlo z brambor a cizrny, plné koření a chutí, které vás přenese přímo do srdce Indie!

Recept na Delhi Dal Makhani
Uvařte si Delhi Dal Makhani krémovou indickou specialitu z černé čočky a fazolí, vařenou s aromatickými kořeními a smetanou pro nezapomenutelnou chuť!

Recept na Dal Tadka
Punjabi Choley s Tadka je lahodné indické kari s cizrnou, které si snadno připravíte doma a užijete si pravou chuť Indie.