Okra je zelenina, která se získává z rostliny ibišku jedlého. Je to jednoletá bylina, která pochází z Afriky, ale dnes se pěstuje po celém světě. Okra má zelené, podlouhlé lusky, které jsou obvykle dlouhé 10 až 20 cm. Lusky jsou jedlé a mají měkkou, křehkou texturu. Okra se používá v mnoha různých kuchyních. Je to oblíbená příloha v Africe, Asii a Karibiku. Lusky se mohou jíst syrové, vařené, smažené nebo pečené.
Složení: Okra 55 %, solanka 45 % regulátor kyselsti E330
Nutriční hodnoty 100 g
Energie (kJ) - 101 kJ
Energie (kcal) - 24 kcal
Tuky - 0 g
Sacharidy - 4 g tohoto cukrů 2 g
Bílkoviny - 1 g
Sůl - 0,01 g
Země původu | Indie |
---|---|
Balení | 400 g |
Kuchyně | Asijská |
Energie kJ | 101 kJ |
Energie kcal | 24 kcal |
Sacharidy 100 g | 4 g |
Bílkoviny 100 g | 2 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez měkkýšů, Bez mléka, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Bez siřičitanů |
Min.Trvanlivost | 06/2025 |
Kompl. Balení ks | 12 |
S.P. | 30B |
EAN | 8717677862788 |