Tapiokové perly se v asijské kuchyni používají především ve sladkých dezertech jako je filipínské halo-halo a dalších receptech.
Složení: tapioková mouka, konzervant E223
Alergeny- Siřičitan
Návod na přípravu: 5 hrnků vody přiveďte k varu a přidejte 1 hrnek perel. Vařte přibližně 10 minut za stálého míchaní dokud perly nezprůhlední. Přeceďte a perly jsou připraveny k použití.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1530 kJ
Energie (kcal)- 360 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 90 g z toho cukry 0 g
Bílkoviny- 0 g
Sůl- 0,06 g
Země původu | Thajsko |
---|---|
Balení | 454 g |
Kuchyně | Asijská, Thajská, Filipínská |
Energie kJ | 1530 kJ |
Energie kcal | 360 kcal |
Sacharidy 100 g | 90 g |
Bílkoviny 100 g | 0 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez měkkýšů, Bez mléka, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Min.Trvanlivost | 10/2025 |
Kompl. Balení ks | 30 |
S.P. | 21D |
EAN | 8852646444548 |
Alergeny | Siřičitany |