Ashoka Špenátové kari s bramborami a rýží na páře 250g
Ashoka Špenátové kari s bramborami a rýží na páře 250g


Špenátové kari s bramborami a rýží vařenou v páře Skvělá chuť indické kuchyně připravená během pár minut! Výborná kombinace špenátu, brambor a jemné rýže, kterou si zamilujete. Stačí ohřát a můžete podávat – rychlé, chutné a pohodlné řešení pro každou příležitost.
Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Složení: Špenátové kari s bramborami 60% (špenát 16%, brambory 16%, cibule, rajčata, voda, slunečnicový olej, kokosové mléko, česnek, zázvor, sůl, pasta ze zelených chilli papriček, cizrnová mouka, cukr, koriandrový prášek, římský kmín mletý, římský kmín celý, koření, sušené listy pískavice, hořčice, kurkuma), rýže vařená v páře 40% (voda, rýže basmati 19%, slunečnicový olej, sůl.
Alergeny: Hořčice
Způsob přípravy: V mikrovlnné troubě: Udělejte malý zářez v horní části sáčku. Postavte sáček svisle do mikrovlnné trouby a ohřívejte při vysokém výkonu po dobu 1,5 minuty. Vyjměte ze spotřebiče a nechte 1 minutu odstát. Alternativně vyprázdněte obsah sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte při vysokém výkonu 1,5 minuty. Na sporáku: Vyprázdněte obsah sáčku do hrnce a jemně zahřívejte. Nevařte, aby nedošlo k potlačení jemných chutí. Promíchejte a podávejte. Případně vložte neotevřený sáček do vroucí vody na 3–5 minut. Otevřete a podávejte.
Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 546 kJ / 131 kcal
Tuky 4,0 g z toho saturované 0,6 g
Sacharidy 20 g z toho cukry 0,8 g
Bílkoviny 2,7 g
Sůl 0,63 g

Recept špenátové kari s bramborami a rýží
Objev kouzlo indické kuchyně s voňavým špenátovým kari a bramborami, které se rozplývá na jazyku – ideální s dušenou rýží pro pohodový a výživný oběd. Jednoduché, syté a plné chuti!